Anastasia Egonyan Fine Art Photography
27 Jun 2016

Backstage for a Bridal look.

We have planned to make a really gentle bridal look that day and not even the suddenly moody weather, as it can usually occur in the middle of March, was dare to stop us. There have been some warm and sunny days already at that time, but that exact day appeared to be quite cold and rainy. And we have decided to travel to Ettlingen to make the session in a really pretty Castle Garden there. As we have expected, there was no one at all due to the weather conditions this really popular place of recreation has become a lonely perfect location for shooting.

В этот день мы запланировали снять очень нежный образ, и даже тот факт, что погода внезапно испортилась, как это обычно бывает в середине марта, нам нисколько не помешал. Уже бывали и теплые солнечные деньки, но в этот раз было достаточно холодно и моросил дождь. И мы решили поехать в Эттлинген, потому что там располагаются совершенно прекрасные сады рядом с замком и в такой пасмурный день так конечно же не оказалось ни одного посетителя. Здесь мы уютно спрятались под навесом одной из беседок и делаем последние штрихи перед съемкой:

We haven't even discussed the opportunity to cancel the session, as nobody from our team is afraid of slight discomfort of a cool evening. And that is the most important criteria of an artist to me: I myself can do photography in almost any conditions if they are worth it. There is not much that would stop me from getting a good shot. And starting from the very first moment I take the camera in my hands, I completely forget about surroundings, time and weather, focusing myself only to the main subject of my perception. And when I get to work with people of same ambitions, I least return from shooting extremely satisfied. Thank you, Kate, for beautiful makeup work and getting here from Baden-Baden, and Ayleen from Heidelberg for her force and commitment. I am showin all the photos of our session really soon! 

Даже и речи не было о том, чтобы все отменить, ни один из участников не боится растаять или замерзнуть. И для меня это самый важный критерий: я могу фотографировать в любую погоду и в любых условиях, почти всегда. Для меня это главный допинг в жизни и настолько большая страсть, что с того момента, как я беру фотоаппарат в руки, я забываю обо всем. И когда со мной работают такие же люди, увлеченные своим делом, я возвращаюсь со съемки всегда счастливой. Спасибо Кате за мейк и возможность приехать из Бадена и Айлин из Хайделберга за самоотдачу и морозостойкость. И уже совсем скоро будут фотографии с самой съемки!